Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Arjan Luchies
8

Enorm tevreden over het gehele traject. Onze woning was binnen 5 dagen verkocht dus daarmee is het helemaal goed verlopen. Echter vind ik de NVM courtage best wel aan de hoge kant, maar toch hebben wij bewust voor een makelaar ipv zelf doen gekozen.

Ans Waarheid-Veldkamp
9

Vertrouwen erop dat makelaar woning goed zal proberen te verkopen

Arjan Luchies
8

We vinden het een heel fijn en duidelijk traject, vanwege het eerste kennismakingsgesprek, de voorbereiding voor de verkoop en alles wat daarna komt kijken. Open, eerlijk en nuchter.

Anoniem
8

de communicatie tussen de makelaar en ons is prima verlopen wij werden vroegtijdig op de hoogte gehouden van het doen en het laten wat betreft met de verkoop van de woning.

Joke Tan-Sonneveld
7

Doet net iets meer moeite om je huis te verkopen dan andere makelaars

P. van Adrichem
10

Na de intake en het overeenkomen van de verkoopovereenkomst met de makelaar is alles heel snel in zijn werk gegaan. Het huis stond erg snel op Funda met een hele mooie foto-presentatie. Na 1 dag op Funda wordt er al een 2tal bezichtigingen gepland. We zijn zeer hoopvol en hebben alle vertrouwen in een vlotte afwikkeling.

Dhr. Habing (gerichte aankoop)
9

erg goed geholpen met de verkoop van de woning. ging gezien de huidige tijd best snel.bij de aankoop zeer goed onderhandeld en een hele scherpe prijs voor mij er uitgehandeld.had nooit gedacht dat ik voor die prijs het huis zou kunnen aankopen.al met al erg tevreden.

Gerlof Schutten
8

Goede voorbereiding, mooie eerlijke foto presentatie.

A.  Sikken
8

Vertrouwensrelatie

Anoniem
8

Ik ben zeer goed geholpen en de makelaar is zeer bekwaam . En ik vond dat de makelaar ook goed heeft geholpen en het begeleiden van de verkoop van het huis.

J. Doorn
8

Wij hebben het idee dat er echt werk van gemaakt wordt.

Jan Stevens
8

Gemoedelijk

Anoniem
8

Een prima makelaar met verstand van zaken. Weet hoe de prijs/ kwaliteit verhouding ligt. Geeft feedback voor en na een bezichtiging. Prettige manier van zaken doen.

Anoniem
8

De heer Smit van Hup en Fidom makelaars in Beilen heeft ons zeer goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning en bij de verkoop van ons oude huis. Al bij de eerste kennismaking kwam de heer Smit enthousiast en vriendelijk over. Hij kent de woningen die te koop staan in de regio erg goed. Wij hadden in de periode dat ons huis te koop stond, wel iets meer contact willen hebben. Samenvattend: Een makelaar met goede vakkennis, sociaal en hij is zeer zeker aan te bevelen.

Anoniem
7

De ervaring met de makelaar was positief, jammer alleen dat zich 2 verschillende makelaars met onze verkoop bezighielden, soms was er verwarring over wie wat en hoe.

Anoniem
10

Zeer vriendelijke mensen, ze stonden altijd klaar om me te helpen als ik iets niet begreep en altijd stond er een kopje koffie klaar.

Johanna Schuitema-Bruins
9

Een goed gesprek gehad met Ron. Wat hij verteld is erg duidelijk.

Jan Weber
9

Het is een gun factor!!!

Anoniem
10

We zijn zeer netjes behandeld. keurig gebeld bij veranderingen . Komen afspraken na. Ze hebben goede kennis van zaken.

Anoniem
9

Na een eerste vrijblijvende kennismaking al direct een gevoel dat we met respect werden behandeld en serieus genomen werden in de plannen om het huis te verkopen. Na het verzoek om het huis in de verkoop te doen, werd er vrij snel gehandeld met betrekking tot het maken van vervolg afspraken: Foto's van het huis en deze plaatsen op Funda. Ook werden er vrij snel afspraken gemaakt om de woning te bezichtigen. Door onze wensen te kennen ging de makelaar niet in op een te laag bod. Toen een aankoopmakelaar een bod deed was dat aanleiding voor onze verkoopmakelaar om daar zaken mee te doen en tot een geaccepteerd bod te komen waardoor onze woning na bekendmaking op Funda binnen 10 dagen was verkocht. Ook daarna was de makelaar diverse malen behulpzaam om ons van advies te dienen.

Anoniem
8

Zeer tevreden over Hup & Fidom. Goede adviezen, snelle service, fijne samenwerking bij verkoop van mijn woning.

Anoniem
7

Prima makelaar ,deskundig en heeft ons goed geholpen .Huis binnen 3 maanden verkocht. Had goed kennis van zaken .

G.B. Oostendorp
10

contact is goed toegankelijk en gemoedelijk en zakelijk.

Auke Lezwijn
9

Professionele en vriendelijke hulp

Anoniem
8

Makkelijk bereikbaar; laagdrempelig. Snelle reactie bij specifieke vragen. Makelaar is goed geïnformeerd over de markt en dat maakt een juiste prijsstelling gemakkelijker.

Coen Bakker
9

De heer Ron Smit komt zeer goed over. Niet alleen zakelijk, maar ook menselijk. Hij straalt vertrouwen uit en in mijn ogen is hij een aanpakker.

Aaltje Postma-Brugging
10

zeer goede ervaringen

Anoniem
8

Duidelijk verhaal, prettige communicatie. Ook als er vragen zijn snel duidelijkheid en tips of advies.

Anoniem
8

De makelaar kent de lokale markt goed en speelt in op de actualiteit en zet je huis reëel te koop. Hierdoor kan je huis snel verkocht worden.

Annet Turkstra
10

Contact met makelaar en team is prettig

Bert Flokstra
9

Ik ben tevreden over de aanpak en de manier van verkopen. Ik wil als tip meegeven om iets duidelijker uit te leggen wat na de tijd ingevuld moet worden en wat nog moet worden aangeleverd.

Anoniem
10

Zeer goede makelaar.. en zou hun zeker aanbevelen bij vrienden Ze hebben mij goed geholpen

Anoniem
10

Professionele aanpak op alle gebieden. Doen wat ze zeggen. Ook de aankleding van de diverse formulieren zoals koopcontract en afspraken ziet er altijd netjes verzorgd uit.

henk Sjoerd ligtenbeld
8

Professioneel en snel

Kloeze
8

Tevreden

Lia van der Kamp
8

Goede voorlichting en goede fotoreportage.

Hof
8

Ik heb het gevoel dat de Makkelaar in staat is om mij te vertegenwoordigen op die manier dat hij echt mijn belang vertegenwoordigd.

Jan Zwezerijnen
9

De makelaar en medewerkers maken een actieve indruk en wij vertrouwen op een goede voortzetting.

Zwezerijnen
10

Goed contact, goede foto presentatie op Funda en hopelijk snelle verkoop.

Anoniem
8

De makelaar weet goed de marktwaarde en denk met je mee om de best mogelijk prijs te krijgen voor je woning. De adverteermomenten gaan geheel automatisch van hun uit en daar hoef je je verder niet druk om te maken. Weekelijkse updates van het aantal reviews op de woning worden elke week toegestuurd. Ook wordt je gestimuleerd om mee te helpen met adverteren via de sociale media

Anoniem
8

Prima inschatting van de lokale markt waardoor wij het huis in 1 week hebben kunnen verkopen. Snelle reactie op vragen e.d van onze kant over het algemeen.

Anoniem
10

Bij de verkoop van onze woning toonde Ron Smit zich een Hup & Fidom makelaar die creatief, inventief en ondernemend is. Hij schetst een reëel beeld van de prijs en de verkoopkansen. Maar geeft tegelijkertijd aan wat hij daar als makelaar allemaal bij kan betekenen en daarin vervolgens ook daadwerkelijk actie onderneemt. Hij houdt van een open communicatie en als zaken snel kunnen worden afgehandeld dan doet hij dat ook. De medewerkers op het kantoor van Hup & Fidom in Beilen zijn ook zeer accuraat en informeren je adequaat en zijn altijd vriendelijk. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik eerst een makelaar in mijn eigen dorp had. Die ervaring staat haaks op wat ik met Ron Smit heb meegemaakt. Kortom, mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij door hem en zijn medewerkers zijn geholpen bij de verkoop. Een dikke pluim! Henk ten Oever Westerbork

Anoniem
8

Goede ervaring met deze makelaar, alles vlot en netjes en volgens afspraak geregeld. Nette foto's voor de presentatie. Wij hebben dan ook het gevoel dat onze belangen goed vertegenwoordigd zijn.

Mevr.N.v.d.Houven
8

heb geen ervaring

Peter Klaster
10

Waardevolle samenwerking . Altijd constructief en prettig

Jan Kolkman
9

Prettige samenwerking, heel ontspannen, no nonsens, gemoedelijk, ga zo door

anoniem
9

Professionele fotograaf is erg goed

Rudie
10

Prima service. Doen wat ze zeggen

Greetje Pauwels - Okken
9

Rene en Ron hebben ons bij de aankoop en verkoop enorm goed geholpen.

K.P.Klaster
10

makkelijk bereikbaar. Goede informatie en altijd ruggespraak mogelijk. alles in goede en prettige sfeer

Terug
Recent bekeken