Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Geert Koerts
8

contactten was goed, Wij als verkoper werd op alle fronten op de hoogte gehouden van bezichtegings tot de verkoop toe . Wij hebben het als prettig eervaren

Dhr. Frederik Kuil
9

De contacten met makelaar dhr.R.Smit waren op alle onderdelen uitstekend. Mede dankzij hem was de eerste kijker ook de aspirant koper. Op een vrijdagmorgen op Funda en de maandagmorgen daarop verkocht onder voorbehoud van financiering. Wij bevelen de betrokken verkoopmakelaar zonder enige terughoudendheid aan. Prima werk geleverd.

Anoniem
9

Een goed advies over de verkoop van de woning. Een goede bemiddeling tussen ons en de kopende partij. Wat resulteerde in een snelle verkoop voor een goede prijs.

Dhr. Brouwer
7

Goedemorgen Het contact met de beide makelaars verliep vrolijk en duidelijk en goed!! Het verloop tussen de verkoop, tijdelijke verkoopovereenkomst en koopcontract vanwege het uitstellen van overschrijving ( ivm aankopende partij) is goed duidelijk geregeld. Met vriendelijke groeten,

Frederik kuil
8

Gedegen aanpak. Groot netwerk. Goed bij de les.

Anoniem
9

Prettig zaken doen. Met de makelaar en secretaresse goede contacten. Komen afspraken goed na. Zijn volledig tevreden.

Geert Koerts
8

De naam in de omgeving is een begrip,en daar maken wij weer gebruik van.

Dhr. Tijms
9

De gesprekken verliepen erg vlot. Direct to point. Makelaar heeft goede kennis van gebied en een reële kijk op de plaatselijke huizenmarkt. Mede hierdoor huis snel verkocht. Ook de afhandeling ging efficiënt. Aanvullend: De fotosessie zag er ook erg professioneel uit. Al met al zeer tevreden.

Machiel de Roode
10

Prettig contact

Mevr. Eijsberg
8

De makelaar reagerde altijd attent op onze vragen. Hij handelde snel indien dat nodig was. Hij heeft ons prima bijgestaan bij de verkoop van ons huis.

Dhr. Speelman
9

Deskundig makelaarskantoor! Staan bij vragen altijd voor je klaar. Nemen alle zorg voor je uit handen ud83dudc4d

Anoniem
9

De makelaar is langs geweest en heeft in het kort toegelicht wat zij voor mij kunnen betekenen. De makelaar heeft alle beloftes waargemaakt.

Arend Bultstra
8

Aardige en hartelijke mensen, gewoon doen daar houd ik van.

Anoniem
9

Erg competente makelaar Ron Smit. Goed op de hoogte, goede communicatie zo wel verbaal als niet-verbaal. Luisterd goed naar de vewachtinge, een goede onderhandelaar.

Dhr. Visser
7

Goed voorgesprek gevoerd.

Roelie Kiewiet
8

Gemakkelijk en goed contact, er wordt geluisterd

Visser
7

Goed gesprek. Betrokkenen was goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio met betrekking tot recreatie woningen.

Dhr. Hummel
8

Het contact met de makelaar was goed. Zeer tevreden over de verkoop van de woning . Wij bevelen Hup en Fidom Beilen zeer aan bij andere eventuelen verkopers/kopers.

Anoniem
10

Reële verwachtingen waargemaakt. Huis vlot verkocht tegen een betere prijs dan wat een andere makelaar had getaxeerd. Prettig contact en een mooie fotopresentatie op Funda.

Dhr. Arjan Luchies
8

Enorm tevreden over het gehele traject. Onze woning was binnen 5 dagen verkocht dus daarmee is het helemaal goed verlopen. Echter vind ik de NVM courtage best wel aan de hoge kant, maar toch hebben wij bewust voor een makelaar ipv zelf doen gekozen.

Ans Waarheid-Veldkamp
9

Vertrouwen erop dat makelaar woning goed zal proberen te verkopen

Arjan Luchies
8

We vinden het een heel fijn en duidelijk traject, vanwege het eerste kennismakingsgesprek, de voorbereiding voor de verkoop en alles wat daarna komt kijken. Open, eerlijk en nuchter.

Anoniem
8

de communicatie tussen de makelaar en ons is prima verlopen wij werden vroegtijdig op de hoogte gehouden van het doen en het laten wat betreft met de verkoop van de woning.

Joke Tan-Sonneveld
7

Doet net iets meer moeite om je huis te verkopen dan andere makelaars

P. van Adrichem
10

Na de intake en het overeenkomen van de verkoopovereenkomst met de makelaar is alles heel snel in zijn werk gegaan. Het huis stond erg snel op Funda met een hele mooie foto-presentatie. Na 1 dag op Funda wordt er al een 2tal bezichtigingen gepland. We zijn zeer hoopvol en hebben alle vertrouwen in een vlotte afwikkeling.

Dhr. Habing (gerichte aankoop)
9

erg goed geholpen met de verkoop van de woning. ging gezien de huidige tijd best snel.bij de aankoop zeer goed onderhandeld en een hele scherpe prijs voor mij er uitgehandeld.had nooit gedacht dat ik voor die prijs het huis zou kunnen aankopen.al met al erg tevreden.

Gerlof Schutten
8

Goede voorbereiding, mooie eerlijke foto presentatie.

A.  Sikken
8

Vertrouwensrelatie

Anoniem
8

Ik ben zeer goed geholpen en de makelaar is zeer bekwaam . En ik vond dat de makelaar ook goed heeft geholpen en het begeleiden van de verkoop van het huis.

J. Doorn
8

Wij hebben het idee dat er echt werk van gemaakt wordt.

Jan Stevens
8

Gemoedelijk

Anoniem
8

Een prima makelaar met verstand van zaken. Weet hoe de prijs/ kwaliteit verhouding ligt. Geeft feedback voor en na een bezichtiging. Prettige manier van zaken doen.

Anoniem
8

De heer Smit van Hup en Fidom makelaars in Beilen heeft ons zeer goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning en bij de verkoop van ons oude huis. Al bij de eerste kennismaking kwam de heer Smit enthousiast en vriendelijk over. Hij kent de woningen die te koop staan in de regio erg goed. Wij hadden in de periode dat ons huis te koop stond, wel iets meer contact willen hebben. Samenvattend: Een makelaar met goede vakkennis, sociaal en hij is zeer zeker aan te bevelen.

Anoniem
7

De ervaring met de makelaar was positief, jammer alleen dat zich 2 verschillende makelaars met onze verkoop bezighielden, soms was er verwarring over wie wat en hoe.

Anoniem
10

Zeer vriendelijke mensen, ze stonden altijd klaar om me te helpen als ik iets niet begreep en altijd stond er een kopje koffie klaar.

Johanna Schuitema-Bruins
9

Een goed gesprek gehad met Ron. Wat hij verteld is erg duidelijk.

Jan Weber
9

Het is een gun factor!!!

Anoniem
10

We zijn zeer netjes behandeld. keurig gebeld bij veranderingen . Komen afspraken na. Ze hebben goede kennis van zaken.

Anoniem
9

Na een eerste vrijblijvende kennismaking al direct een gevoel dat we met respect werden behandeld en serieus genomen werden in de plannen om het huis te verkopen. Na het verzoek om het huis in de verkoop te doen, werd er vrij snel gehandeld met betrekking tot het maken van vervolg afspraken: Foto's van het huis en deze plaatsen op Funda. Ook werden er vrij snel afspraken gemaakt om de woning te bezichtigen. Door onze wensen te kennen ging de makelaar niet in op een te laag bod. Toen een aankoopmakelaar een bod deed was dat aanleiding voor onze verkoopmakelaar om daar zaken mee te doen en tot een geaccepteerd bod te komen waardoor onze woning na bekendmaking op Funda binnen 10 dagen was verkocht. Ook daarna was de makelaar diverse malen behulpzaam om ons van advies te dienen.

Anoniem
8

Zeer tevreden over Hup & Fidom. Goede adviezen, snelle service, fijne samenwerking bij verkoop van mijn woning.

Anoniem
7

Prima makelaar ,deskundig en heeft ons goed geholpen .Huis binnen 3 maanden verkocht. Had goed kennis van zaken .

G.B. Oostendorp
10

contact is goed toegankelijk en gemoedelijk en zakelijk.

Auke Lezwijn
9

Professionele en vriendelijke hulp

Anoniem
8

Makkelijk bereikbaar; laagdrempelig. Snelle reactie bij specifieke vragen. Makelaar is goed geïnformeerd over de markt en dat maakt een juiste prijsstelling gemakkelijker.

Coen Bakker
9

De heer Ron Smit komt zeer goed over. Niet alleen zakelijk, maar ook menselijk. Hij straalt vertrouwen uit en in mijn ogen is hij een aanpakker.

Aaltje Postma-Brugging
10

zeer goede ervaringen

Anoniem
8

Duidelijk verhaal, prettige communicatie. Ook als er vragen zijn snel duidelijkheid en tips of advies.

Anoniem
8

De makelaar kent de lokale markt goed en speelt in op de actualiteit en zet je huis reëel te koop. Hierdoor kan je huis snel verkocht worden.

Annet Turkstra
10

Contact met makelaar en team is prettig

Bert Flokstra
9

Ik ben tevreden over de aanpak en de manier van verkopen. Ik wil als tip meegeven om iets duidelijker uit te leggen wat na de tijd ingevuld moet worden en wat nog moet worden aangeleverd.

Terug
Recent bekeken