Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Goede begeleiding en veel verstand van zaken. Weet het huis op de juiste markt aan te bieden. En geeft goed advies.

Henk Strijk
10

Tot nu, zeer tevreden!

Anoniem
9

Het contact met de makelaar is uitstekend. Het verloop van de verkoop is goed geregeld en een vlotte afhandeling.

Oege Popken
7

in een later stadium kan ik dit beter beoordelen.

Anoniem
10

Fijne en persoonlijke makelaar ! Contant verliep prima ! Korte lijnen en deskundig advies. Ik zou deze makelaar dan ook adviseren

Mevr. Kruithof
8

Ons huis is supersnel verkocht! De makelaar heeft geweldige service verleend. Contacten verliepen prettig en er werd snel actie ingezet op meerdere fronten. Duidelijk en doortastend!

José Kruithof-Vos
8

Prima service! Snelle doortastende acties op meerdere fronten. Prettig contact. Overzichtelijk online programma voor het verkoopdossier.

Jan Timmer
8

De gehele voor bereiding, en het resultaat tot nu is duidelijk en prima.

Jose Kruithof
9

Doortastende aanpak, plezierig contact, goede presentatie!

Claire Klamer-Wardle
8

Plezierig contact, fijn dat we altijd voor alle vragen kunnen bellen. Fijn om op de hoogte gehouden te worden.

Anoniem
8

Prima makelaar, goede aansluiting met de lokale bevolking. Afspraken worden nagekomen, de dame achter de balie zorgt ervoor dat je keurig wordt teruggebeld wanneer er vragen zijn.

Jan van Essen
8

Alles is zeer soepel verlopen !!

Dhr. Kok
10

Het betreft een zeer deskundig makelaarskantoor die er boven op zit. Lijntjes zijn erg kort. Kan alleen maar positief zijn.

Robert Kok
10

Verkoop verliep perfect

Gerda Kroeze
9

Goed contact met de makelaar De foto’s zien er proffesioneel, en goed uit

Jappie ten Hoeve
8

Wij zijn professioneel en goed geholpen door de makelaar,wij zullen hen echt aan bevelen.

Allert de Vries
10

Nu nog snel verkopen!

Sietse Douwsma
8

Sneller reageren om contactmoment

Anoniem
9

Hup & Fidom regelt alles voor je tot in de puntjes! Geen onnodige informatie etc. Kortom goed geregeld!

Jan Harm Koerts
10

Het contact met de makelaar was direct al positief. Dit is gedurende het gehele proces zo gebleven. Zowel bij de verkoop van onze woning als bij de koop van de andere woning. Voor vragen was hij altijd bereikbaar. Hij dacht mee en wees ons op de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Dhr. Rudolf Waarheid
8

Verkoop heeft lang geduurd, echter dat ligt ook aan type woning. Prijsklasse is daar ook naar. De verkoop is uiteindelijk toch snel gegaan. Prima verlopen

Lisanne Wasse
10

Een fijne makelaar die overal boven uitspringt. Hup en Fidom valt op. Ze helpen je met vragen, onzekerheden, verkopen en weder kopen. Hele fijne samenwerking.

Peter van de Meeberg
8

Het moet natuurlijk nog blijken of dit de juiste makelaar is. Een snelle verkoop zal dat bevestigen.

G.J. Mijnen
8

Makelaar en kantoor prettig in de omgang. Zeer goede inschatting van de bepaalde vraagprijs

Anoniem
7

De verkoop duurde langer dan verwacht, vooral doordat de haalbare vraagprijs te hoog was ingeschat. Af en toe haperde de informatie vanuit de makelaar waardoor we de indruk kregen dat het proces niet altijd voldoende actief werd bewaakt. Deze makelaar is vooral aan te bevelen voor woningen die goed in de markt liggen.

Dhr. Geert Koerts
8

contactten was goed, Wij als verkoper werd op alle fronten op de hoogte gehouden van bezichtegings tot de verkoop toe . Wij hebben het als prettig eervaren

Dhr. Frederik Kuil
9

De contacten met makelaar dhr.R.Smit waren op alle onderdelen uitstekend. Mede dankzij hem was de eerste kijker ook de aspirant koper. Op een vrijdagmorgen op Funda en de maandagmorgen daarop verkocht onder voorbehoud van financiering. Wij bevelen de betrokken verkoopmakelaar zonder enige terughoudendheid aan. Prima werk geleverd.

Anoniem
9

Een goed advies over de verkoop van de woning. Een goede bemiddeling tussen ons en de kopende partij. Wat resulteerde in een snelle verkoop voor een goede prijs.

Dhr. Brouwer
7

Goedemorgen Het contact met de beide makelaars verliep vrolijk en duidelijk en goed!! Het verloop tussen de verkoop, tijdelijke verkoopovereenkomst en koopcontract vanwege het uitstellen van overschrijving ( ivm aankopende partij) is goed duidelijk geregeld. Met vriendelijke groeten,

Frederik kuil
8

Gedegen aanpak. Groot netwerk. Goed bij de les.

Anoniem
9

Prettig zaken doen. Met de makelaar en secretaresse goede contacten. Komen afspraken goed na. Zijn volledig tevreden.

Geert Koerts
8

De naam in de omgeving is een begrip,en daar maken wij weer gebruik van.

Dhr. Tijms
9

De gesprekken verliepen erg vlot. Direct to point. Makelaar heeft goede kennis van gebied en een reële kijk op de plaatselijke huizenmarkt. Mede hierdoor huis snel verkocht. Ook de afhandeling ging efficiënt. Aanvullend: De fotosessie zag er ook erg professioneel uit. Al met al zeer tevreden.

Machiel de Roode
10

Prettig contact

Mevr. Eijsberg
8

De makelaar reagerde altijd attent op onze vragen. Hij handelde snel indien dat nodig was. Hij heeft ons prima bijgestaan bij de verkoop van ons huis.

Dhr. Speelman
9

Deskundig makelaarskantoor! Staan bij vragen altijd voor je klaar. Nemen alle zorg voor je uit handen ud83dudc4d

Anoniem
9

De makelaar is langs geweest en heeft in het kort toegelicht wat zij voor mij kunnen betekenen. De makelaar heeft alle beloftes waargemaakt.

Arend Bultstra
8

Aardige en hartelijke mensen, gewoon doen daar houd ik van.

Anoniem
9

Erg competente makelaar Ron Smit. Goed op de hoogte, goede communicatie zo wel verbaal als niet-verbaal. Luisterd goed naar de vewachtinge, een goede onderhandelaar.

Dhr. Visser
7

Goed voorgesprek gevoerd.

Roelie Kiewiet
8

Gemakkelijk en goed contact, er wordt geluisterd

Visser
7

Goed gesprek. Betrokkenen was goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio met betrekking tot recreatie woningen.

Dhr. Hummel
8

Het contact met de makelaar was goed. Zeer tevreden over de verkoop van de woning . Wij bevelen Hup en Fidom Beilen zeer aan bij andere eventuelen verkopers/kopers.

Anoniem
10

Reële verwachtingen waargemaakt. Huis vlot verkocht tegen een betere prijs dan wat een andere makelaar had getaxeerd. Prettig contact en een mooie fotopresentatie op Funda.

Dhr. Arjan Luchies
8

Enorm tevreden over het gehele traject. Onze woning was binnen 5 dagen verkocht dus daarmee is het helemaal goed verlopen. Echter vind ik de NVM courtage best wel aan de hoge kant, maar toch hebben wij bewust voor een makelaar ipv zelf doen gekozen.

Ans Waarheid-Veldkamp
9

Vertrouwen erop dat makelaar woning goed zal proberen te verkopen

Arjan Luchies
8

We vinden het een heel fijn en duidelijk traject, vanwege het eerste kennismakingsgesprek, de voorbereiding voor de verkoop en alles wat daarna komt kijken. Open, eerlijk en nuchter.

Anoniem
8

de communicatie tussen de makelaar en ons is prima verlopen wij werden vroegtijdig op de hoogte gehouden van het doen en het laten wat betreft met de verkoop van de woning.

Joke Tan-Sonneveld
7

Doet net iets meer moeite om je huis te verkopen dan andere makelaars

P. van Adrichem
10

Na de intake en het overeenkomen van de verkoopovereenkomst met de makelaar is alles heel snel in zijn werk gegaan. Het huis stond erg snel op Funda met een hele mooie foto-presentatie. Na 1 dag op Funda wordt er al een 2tal bezichtigingen gepland. We zijn zeer hoopvol en hebben alle vertrouwen in een vlotte afwikkeling.

Terug
Recent bekeken