Beilen Nagtegael Fase III (Poppink)

9413 DM, Beilen
van € 377.100,- tot € 389.200,- v.o.n.

Beschrijving

In fase 3 van de nieuwbouwwijk Nagtegael bouwt Bouw- en handelsmaatschappij Poppink B.V. uit Fleringen prachtige herenhuizen in de jaren '30-stijl.
Dit project bestaat uit royale, vrijstaande woningen en tweekappers.

INDELING (standaard)
Begane grond: hal/entree met toiletruimte en meterkast, L-vormige woonkamer met open keuken en bijkeuken met doorgang naar de garage.
Eerste verdieping: overloop met 3 slaapkamers en badkamer.
Tweede verdieping: zolderruimte, met mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer.

INFO
De woningen worden zonder keuken aangeboden, doch worden standaard voorzien van een badkamer en van zonnepanelen.
Mocht het niet standaard bij de woning worden aangeboden, zijn er optioneel vele mogelijkheden, zoals de woning uitbouwen zodat er en een royale leefkeuken ontstaat, openslaande tuindeuren, carport en badkamerinrichting.
+ Lees meer

Omgeving

In fase 3 van de nieuwbouwwijk Nagtegael bouwt Bouw- en handelsmaatschappij Poppink B.V. uit Fleringen prachtige herenhuizen in de jaren '30-stijl.Dit project bestaat uit royale, vrijstaande woningen en tweekappers.INDELING (standaard)Begane grond: hal/entree met toiletruimte en meterkast, L-vormige woonkamer met open keuken en bijkeuken met doorgang naar de garage.Eerste verdieping: overloop met 3 slaapkamers en badkamer.Tweede verdieping: zolderruimte, met mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer.INFODe woningen worden zonder keuken aangeboden, doch worden standaard voorzien van een badkamer en van zonnepanelen.Mocht het niet standaard bij de woning worden aangeboden, zijn er optioneel vele mogelijkheden, zoals de woning uitbouwen zodat er en een royale leefkeuken ontstaat, openslaande tuindeuren, carport en badkamerinrichting.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 197 m²
Perceeloppervlakte 506-605 m²
Inhoud 650 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken